Kommentarer til dagens nyheter.

Nettbloggen.net

Fortsatt blakk etter julen!

 

Jeg regner med at det ikke bare er jeg som teller på knappene etter julen selv om vi allerede er godt ute i februar måned. Julen er en dyr måned og ikke nok med det så kommer lønnen ekstra tidlig også i desember så tiden til neste lønn er ekstra lang. Jo da, jeg vet at det er halv skatt på desember lønnen og at siden vi er i februar så er januar lønnen også kommet. Januar lønnen derimot gikk nesten i sin helhet til å dekke kredittkortregninger og mange andre huller etter en alt for lang januar måned.

 

På bakgrunn av "elendigheten beskrevet over har jeg derfor satt meg ned med gode gamle google og googlet etter gode løsninger. Jeg fant denne oversiktlige siden om hvordan jeg kan skaffe meg en god ekstrainntekt. Problemet er bare at alle tiltakene som nevnes er av mer langsiktig art, de gjør ikke noe godt "over natten" for meg akkurat selv om jeg på lang sikt vil benytte meg av flere av ideene jeg fikk på den siden. Kanskje jeg endelig også skal ta del i delingsøkonomien?

 

Jeg kan kanskje få forskudd på feriepengene!

 

Jeg tenker deretter på skattepengene, kommer ikke de snart eller? Neide, skatteoppgjøret viser seg å ikke være før i slutten av juni i år heller. Feriepengene er min siste sjanse men det er jo så lenge til ferien min. Når kan jeg egentlig få utbetalt feriepengene mine skattefritt? Vel, etter å ha lest om feriepenger på dette nettstedet finner jeg gode nyheter. Dersom arbeidsgiveren min er i godt humør og samtidig har god likviditet så kan jeg få utbetalt surt oppsparte skattepenger fra 2015 på dagen. Nå er jeg så heldig at jeg har en særdeles hyggelig og medgjørlig sjef og bedriften går så det suser til tross for hele oljesmellen, så likviditeten bør heller ikke sette noen stopper.

 

Da antar jeg derfor at problemet er løst for denne gang og det er bare å glede seg til ferien. Eller, jeg har jo ikke feriepenger igjen når den tiden kommer? Ja,ja jeg får sikkert penger igjen på skatten i år også hvis ikke er det jo bare å ty til et overpriset forbrukslån, for ferie skal jeg på. Gruer meg allerede til høsten forresten når jeg er blakk igjen og ikke har penger til å betale avdrag på forbrukslånet...